Maahanmuuttajat ja järjestöt avaavat oman verkkopalvelun

Suomessa asuvat maahanmuuttajat ja monikulttuurijärjestöt avaavat yhteisöllisen Monimos-verkkopalvelun. Suomessa maahanmuuttajien järjestöt voivat nyt ensimmäistä kertaa yhteisellä sivustolla esitellä toimintaansa sekä vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Sivusto tarjoaa sekä asiasta kiinnostuneille henkilöille että järjestöille mahdollisuuden verkottua.

Monimos-verkkopalvelu julkistetaan tiistaina 8. kesäkuuta kello 12.00
oikeusministeriössä, (Eteläesplanadi 10, Helsinki, Julkisuussali).

Mukaan julkistamistilaisuuteen on kutsuttu järjestöjä, tutkijoita ja viranomaisia. Myös tiedotusvälineet ovat tervetulleita palvelun avajais- ja esittelytilaisuuteen. Palvelua esittelee projektityöryhmä. Tilaisuuden avaa demokratia- ja kieliasioiden yksikön johtaja Johanna Suurpää.

Palvelu on toteutettu yhteistyössä oikeusministeriön koordinoiman EPACE-hankkeen ja sosiaalisen median tutkimusprojekti Somuksen sekä pääkaupunkiseudun monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkoston Monihelin kesken.

Ilmoittautumista toivotaan ennakkoon joko Facebook-ilmoitukseen tai sähköpostitse demokratia.om[at]om.fi

Lisätiedot:
projektikoordinaattori (EPACE) Laura Ahokas, oikeusministeriö, 09 1606 7629, 09 1606 7626, s-posti: etunimi.sukunimi[at]om.fi
projektikoordinaattori (Somus) Pirjo Näkki, VTT, 020 7225897, pirjo.nakki[at]vtt.fi

Tietoja aiheesta apoikola

Open data advocate from Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>