Ammatilliset löytöretkeilijät kohtaavat

  • Voiko verkkoyhteisö toimia siltana yhteiskunnan toisistaan eriytyneiden ryhmien kuten ammattikoulunuorten ja yrittäjien välillä?
  • Miten arjen jakaminen ja oman osaamisen tagittaminen netissä voivat auttaa solmimaan uusia yhteyksiä?
  • Voiko ammatillisen oppilaitoksen verkkoyhteisö olla signaali laajemmasta muutoksesta kohti yhteisyyttä ja yhteisöllisyyttä?
Tule leiritulemme ääreen tutkimaan tähän asti tuntematonta maastoa: osaajayhteisöä, jossa opiskelijat, yrittäjät ja muut jäsenet ovat löytöretkeilijöitä uudenlaisen ammatillisen kehittymisen verkostossa.

Rakennamme uutta, avointa ja oppivaa palvelua nimeltä InnoOmnia.fi. Se tarjoaa aktiivisen ympäristön yhteisölliseen oppimiseen, yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen. Kaikki sosiaalisen median työkalut blogeista ja videostriimauksesta projektiympäristöön ja verkkokauppaan saakka ovat käytettävissä, ja niitä kehitetään jäsenien omien ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Tavoitteena on tukea uusien polkujen ja yhteyksien avaamista, ja innostaa jatkuvaan oppimiseen. Palvelun pilottivaihe käynnistyy lokakuussa 2010.

InnoOmnia ei ole ainoastaan osaajayhteisö verkossa, vaan se on koulutuskuntayhtymä Omnian uusi tulosyksikkö, jonka tehtävänä on kehittää kädentaitojen ja palvelualojen yrittäjille sekä Omnialle innovatiivisia toimintatapoja, palveluja ja oppimisympäristöjä. InnoOmnian visiossa Omnia 2020 on luovuuteen ja vastuullisuuteen kannustava avoin osaamiskeskus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>