Pelimerkkejä tähänkin aktivointiin!

Hei leiripäivän osallistuja, etä tai lähi. Tapahtuman järjestäjien puolesta pyydämme kaikkia täyttäämään osanottajalomakkeen.

Tämän blogin alalaidassa näkyy rahoittajaorganisaatiot, kyse on siis Lapin ELY-keskuksen hallinnoimasta Manner-Suomen ESR-ohjelman toimeliaisuudesta. Homman toteuttaa Otavan Opiston osahanke, kokonaisuus AVO Avoimet verkostot oppimiseen.

Yksi vastaus aiheeseen Pelimerkkejä tähänkin aktivointiin!

  1. Anne Rongas sanoo:

    Pidämme huolta, että jälkiseurauksena tulevan palkanlaskentaan lähetettävän tiedustelun mukana tulee myös ohje siitä, miten ilmoitus täytetään. Virtuaaliraha on laskennallista, ei siis tarkoita oikean rahan siirtymistä minnekään. Valitamme tätä byrokratiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>