Jälkitunnelmia Vuokatista

Helge Keitel oli nettikansan leiripäivässä kehittämässä Mikroduuni -konseptia. Tavoitin Helgen lyhyeen haastatteluun Vuokatin Katinkullasta. Helge nosti osuvasti esille sen, kuinka verkossa ja verkostoissa pystytään kyllä nopeasti kehittämään uutta, mutta uuden keksiminen ei sinänsä vielä riitä, vaan asioita pitää jaksaa myös tehdä valmiiksi.

Helge Keitel – Nettikansa ja Mikroduuni from Antti Poikola on Vimeo.

6 Responses to Jälkitunnelmia Vuokatista

  1. Kansalaisyhteiskunta kehittyy sähköisten välineiden avulla ajasta ja paikasta riippumatta. Antti Jyväskylässä, minä Katinkullassa ”punaista lankaa” etsimässä. Sosiaalisessa mediassa ideointi ja innovointi sujuu, uusia näkökulmia on helppo heitellä digitaalisina paketteina vaikkapa maailman ääriin. Muutta verkon liukkaudessa on myös saippuan piirteitä. Ote konkretiasta lipsahtaa helposti ja ryntäämme hyperaktiivisina ziljoonia uusien ideoiden kimppuun. Joukkoäly hajoaa usein tuusan nuuskaksi alkumetrien jälkeen. Ehkä meidän pitäisi oppia työtapoja mehiläisiltä tai muurahaisilta, jotka eivät jätä hommaa kesken. Aikapankki, Mikroduuni, Seniorinetti ja monet muut konseptit hyötyisivät fuusioreaktiosta, joka vapauttaisi energiaa käytäntöön viemiseen. Osaamista, uusia ajatuksia on kiitettävästi, mutta tulevaisuuden Some vaatii myös turnauskestävyyttä: lerveisiä luluille – ilman t-viivoja (kello viiden T) – yhdessä olemme vahvempia. Yksi mikroduunaria ei vielä kesää tee, mutta satatuhatta yhteiseen tavoitteeseen panostavaa voivat vaikuttaa valtion velanottotarpeen vähentämiseen. ”Många bäckar små, gör en stor å” on pakkoruotsia, mutta sopii tähänkin yhteyteen.

  2. Pingback: Nettikansan kalenteria 2011 | Mahdollista

  3. Faris sanoo:

    K předslušne9 knize autorů B.Mallerove1 & H.Schmickl. Je to takove1 předpravka pro ”kursy dome1cedho pe1lened”, ktere9 nabedzeji a provozujed (lze najedt na jciejh webu). Použedvajed pot still aparatury 2 – 5 litrove9, popředpadě různe9 jciejh ne1hrady. Nezne1m přesně rakouske9 ze1kony k tomuto proble9mu (jsou-li tyto aparatury povoleny, nebo jen tolerove1ny). Proto take9 propagace vedceprocentnedch kvasů a jak zedskat z male9ho množstved kvasu co nejvedce destile1tu !! Ale ostatned kapitoly lze aplikovat i na ”pe1leniče1řske9 podmednky” tj. množstved kolem 200 litrů a vedce. Někdy před 2 roky jsem chtěl tuto poblikaci přepsat do Wrd (me1m jen recepty, tj. kpt.6 a 7), ale sešlo z toho (hlavně k vůli obre1zkům), takže nemohu elektronickou verzi nabeddnout. Zdravedm

  4. That’s what we’ve all been waiting for! Great posting!

  5. Myszulku,PrzepiÄ™kny tekst.I bardzo smutny.Pracować w stoczni której nie ma – to trochÄ™ jak kaleczyć sie toporami róż w ”ogrodzie Luizy”.ŁapkÄ™ TwÄ… lekko muskam (ale nie podrap, proszÄ™!)PS. PocieszÄ™ tu jeszcze Pana Almanzora – dla mnie też fortugaÅ‚ jest sÅ‚owem ekscytujÄ…co nowym:)))

  6. AFAICT you’ve covered all the bases with this answer!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>