Nettikansan kontakteja

Päivän toisessa minihaastattelussa Juho Makkonen, joka peräänkuuluttaa nettikansan voimavarana toiminnan tekemistä näkyväksi muille. Hyvänä esimerkkinä näkyvästä tekemisestä on Juhon ja Antti Virolaisen ylläpitämä www.avoinyritys.fi -blogi, jota allekirjoittanut seuraa suurella mielenkiinnolla.

Tietämättömyys muiden tekemisistä kostautuu voimavarojen haaskauksena: ”täällä yliopsitollakin usein tutkijat eivät tiedä, mitä toiset tutkijat seinän takana tekevät”.

Juho Makkonen – Toiminta näkyväksi from Antti Poikola on Vimeo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>