Avoimen tiedon rooli palveluevoluutiossa

Mitä jäi käteen Fillarikanavan sessiosta Nettiajan kansalaisyhteiskunnan leiripäivässä?

Yllättävällä tavalla omasta mielestäni merkittävimmät tulokset eivät suoranaisesti liittyneet session aiheeseen, vaan nousivat sivupolunomaisesta keskustelusta, joka liittyi avoimen tiedon roolista kuntien palvelutuotannossa. En edes muista, kuinka paljon tätä keskustelua käytiin itse leirinuotiolla ja mikä osa ajatuksista syntyi koko leiripäivän keskusteluiden summan jälkiprosessoinnissa. Väliäkös sillä loppujenlopuksi on, mistä ne ajatukset syntyvät.

Tässä on ainakin kolme inspiraation lähdettä, jotka ovat muokanneet ajatuksiani leiripäivän jälkeen, kiitos kaikille osallisille:

Yksi vastaus aiheeseen Avoimen tiedon rooli palveluevoluutiossa

  1. Pingback: Verkkodemokratia kaupungeissa [JULKINEN DRAFT] | Mahdollista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>