Avoimen demokratian rinki

PikkuparlamenttiKansanmuistiOpasnet, Vaalilupausarkisto, Veropuu… myös Asialista, Aloitekanava ja Fillarikanava sopivat joukkoon. Kysymys on avoimesta demokratiasta. Videolla Jaakko Hilke ja Raimo Muurinen kertovat, miten Nettikansatapahtumasta lähtenyt yhteistyö on lähtenyt käyntiin ja tähtää johonkin näkyvään ennen ensi vaaleja.

Open Democracy Ring from Antti Poikola on Vimeo.

Avoimen demokratian rinki on aktiivisesti lähtenyt hyödyntämään nettikansan wikiä ja Yammeria. Nämä alustat on kaikkien muidenkin käytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>