Verkkodemokratia kaupungeissa

EDIT: 16.6. Selvityksen lopullinen versio 1.0 on valmistunut ja se on siirretty julkaisut osioon: http://www.mahdollista.fi/julkaisut/verkkodemokratia_kaupungeissa/ tämä sivu on jätetty vain siltä varalta, jos joku on ehtinyt tänne linkittää.

Kuva: allan.savolainen (Flickr) http://www.flickr.com/photos/21067152@N03/5286939416/

Viitetiedot

Raportin verkkoversio on kooste artikkeleista, joidenka kirjoittajina ovat toimineet: Antti Poikola, Peter Tattersall, Iikka Lovio, Karoliina Luoto, Jaakko Hilke, Markus TammiSirkku Wallin, Saara Paavola, Liisa Heikinheimo, Elmeri Härkönen, Karo Kosonen ja Karoliina Jarenko. Antti Poikola on toimittanut raportin ja koostanut, sekä tiivistänyt siitä tulostettavan version.

Creative Commons Lisenssi

Verkkodemokratia kaupungeissa – selvitys kuntalaisvaikuttamisen kanavista (verkkoversio) on lisensoitu Creative Commons Nimeä 1.0 Suomi lisenssillä. Sisällön uudelleenkäytön yhteydessä on mainittava tekijänä Nettiajan kansalaisyhteiskunnan verkosto (www.mahdollista.fi) ja toimittajana Antti Poikola.

Yksi vastaus aiheeseen Verkkodemokratia kaupungeissa

  1. Pingback: Hämeenlinnalainen vaikuttamisen malli | Mahdollista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>