Kutsu Datajournalismin päivään 29.9. Tampereelle

Datajournalismin päivä

Tervetuloa ensimmäiseen Suomessa järjestettävään Datajournalismin päivään Tampereelle torstaina 29.9. Tapahtuma tuo yhteen journalisteja, ohjelmoijia, opiskelijoita, mediatalojen ihmisiä, tutkijoita, avoimen datan ihmisiä ja muita journalismin nousevista suuntauksista kiinnostuneita.Ilmoittautumislomake ja lisätietoja päivän ohjelmasta löytyy osoitteesta: http://datajournalismi.fi/pages/datajournalismin-paiva.

Tilaisuudessa kuullaan kansainvälisiä ja suomalaisia asiantuntijoita datajournalismiin liittyvistä aiheista, sekä lanseerataan suomalainen datajournalismin verkosto. Päivän teema on: ”Kaupunkidata ja paikallisjournalismi – kuntavaalit 2012″.

Datajournalismin päivä toimii alan suomalaisen verkoston kohtaamisena. Lisäksi tilaisuus avaa pääosin verkko-opetuksena toteutettavan kaikille avoimelle Datajournalismin opintojaksolle (Otavan Opisto).

Tilaisuuteen mahtuu paikan päälle 80 osallistujaa, jonka lisäksi verkkolähetyksen kautta myös etäosallistuminen on mahdollista. Tilaisuus on kaikille osallistujille maksuton. Rajatun osallistujamäärän vuoksi ilmoittautuminen on kuitenkin sitova.

Datajournalismin verkkokurssi

Datajournalismin päivässä aloitetaan myös Otavan Opisto järjestämä pääosin verkko-opetuksena tapahtuva datajournalismin kurssi. Syyskauden kestävä kurssi sopii journalisteille, freetoimittajille, journalismin opiskelijoille, ohjelmoijille sekä kaikille avoimesta datasta ja journalismista kiinnostuneille henkilöille. Kurssi on mitoitettu siten, että se on mahdollista suorittaa muun opiskelun tai työnteon ohella. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kurssille: http://datajournalismi.fi/pages/datajournalismin-verkkokurssi

Ystävällisin terveisin,
Antti Poikola
Verkostokoordinaattori – Otavan Opisto
044 337 5439
antti.poikola[a]gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>