Minisessiot

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua yleisönä tai pitää omasta aiheesta tunnin mittainen ”leirinuotio” -keskustelu. Näitä minisessioita on menossa aina rinnakkain useampia (klo 14-17) siten, että koko porukka (noin 70 henkilöä) jakautuvat kiinnostuksen mukaan pienempiin ryhmiin (rinnakkaisia vaihtoehtoja on 7). Ohjeita sessioiden vetäjille.

Ennen lounasta on puolen tunnin ”ilotulitus”, jossa jokaisen minisession vetäjä pitää lyhyen mainospuheen omasta sessiostaan. Ennakkoon minisessioihin on mahdollista tutustua lyhyiden blogi-introjen kautta. Alustava aikataulu ja linkkejä introihin päivitetään alla olevaan ohjelmaan (ohjelma tulee elämään vielä).

Verkkolähetyksen kautta seurataan tilan 1 Leirinuotiota.

Ideana on tietysti, että oman session ulkopuolella myös sessioiden vetäjät osallistuvat muihin leirinuotioihin ja näin Nettiajan kansalaisyhteiskunnan toimintatavat leviävät kulovalkean lailla.

Jokaisesta leirinuotiotasta tehtiin muistiinpanoja TIEKE:n tajoamalle Etherpad-alustalle, muistiot ovat eläviä dokumentteja ja niitä saa muokata vielä jälkikäteenkin.

6 Responses to Minisessiot

  1. Pingback: Mikroduuni | Mahdollista

  2. Pingback: Minisession pohjustus: Miten houkutella nuoria viranomaisten verkkopalveluiden pariin | Mahdollista

  3. Pingback: Nettiajan kansalaisyhteiskunta -leiripäivä | Avoin yritys

  4. Pingback: Sisäpiiriläiset ja nettiverkostojen kätilöinti | Mahdollista

  5. Pingback: Tunnelma tiivistyy | Mahdollista

  6. Pingback: Huumasta toivuttuamme | Mahdollista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>